keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Wanhoja tuttuja :)

Sitä tulee aina silloin tällöin kohdanneeksi esineitä, joita on myynyt vuosien saatossa. Tuossa taannoin tuli luettua Turun Sanomia ja tuttu nojatuoli tuli vastaan. Sohvakin kuvassa oli, mutta en ole ihan varma onko samaa erää, joka minulta haettiin. Viikkoa ennen tämän kesän ainoaa helle viikonloppua törmäsin Linnan pajalla maalaustelineeseen, jonka myin muistaakseni vuosi pari sitten. Myyntiedustus aikoinani törmäsin kehtoon, jonka olin myynyt vuotta kahta aikaisemmin.


Joskus saan kuvia sähköpostiin, kun projektiksi myymäni esine on valmis. Risa kolmipyörä on saatu valmiiksi syntymäpäivälahjaksi. Vanha oven raato on tuunattu sohvapöytälevyksi. Harmaasta latolaudasta on tehty varsin komea hyllykkö. Lapsuudenystäväni esittelee vanhaa mopoani, jonka on laittanut ajokuntoon.


Onhan noita esineitä myyty myös elokuva rekvisiitaksi. Teattereihin en nyt muista myyneeni, mutta en hirmuisesti yllättyisi, jos näin olisi päässyt käymään. Ravintoloiden, kahviloiden ja baarien rekvisiitaksi on myöskin mennyt mitä ihmeellisimpiä esineitä. Museoihin kai jotain on joskus mennyt, mutta se on harvinaisempaa ihan siitä syystä, että yleensä he saavat lahjoituksina kaiken tarpeellisen.

Ehkä erikoiselta voi kuulostaa, että on sitä myyty myös pyykki-maija ääniefektejä varten. Tätä kun hetken pohtii, niin ei siinä mitään kummaa ole, kun elokuviin yms. ääniefektejä varten tarvitaan vähän sitä ja tätä. Ja sitähän minulta löytyy ja paljon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti