tiistai 14. heinäkuuta 2015

Mikkelissä

Tänään sitten kiertävä kirpputori parkkeerasi Mikkelin torille. Tämmöttös Turkulaisena voi vaan olla kateellinen miten muualla torit järjestetään. Meininki on selkeästi paljon mukavampaa ja tuonne alle kun lisään kuvia näkyy torin kunto paremmin. Roskis on maan alle piilotettu eikä torin laidalle haisemaan laitettu niin kuin Turussa Kauppatorilla on. Koivuja ja oikeaa kunnollista ruohikkoakin näkyy. Kyllä on kateellinen romukauppias nyt :(

Eilen tultiin tänne Mikkeliin ja yövyttiin ns. maastossa. Eli katsoimme netistä missä on uimapaikka sekä wc, kun meillä tuo asuntoauton toiletti on varastona. Eilen käytiin katsomassa pohjois-euroopan laajimpia luolamaalauksia Ristiinassa. Patikointimatkaa tuli ilmeisesti sen verran, että koirapari vetää sikeitä koko tämän päivän.

Tänään tai huomenna olisi tarkoitus vähän käydä museo kierroksella tms. joka nyt riippuu vähän siitä mitenkäs tämän päivän myynti menee. Pikkaisen se sään jumala on kiusannut ja muuttanut matkasuunnitelmaa ja aikataulua, kun tarkoitus on rahoittaa matka kulut myynneillä. Ensi yön majoitus on tässä kohtaa avoinna, sillä pyykkikonetta alkaa kaipaamaan, kun viikko ja vähän päälle ollaan kahdestaan oltu reissussa.


 Toiletti :)



 Patikkamatka puolivälissä eli luolamaalauksien alla.
 Käpälä niiltä ajoilta kun pyramidia rakennelitiin etelämpänä.

 Roskis ylhäällä.


 Roskis maan alla.
 Roskis maan alla.
 Torimyyjä osaa oikeasti arvostaa sitä että haiseva jäte on poissa silmistä :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti