sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Romukauppiaan ensimmäinen blogi.

Pitkään on ollut mielessä aloittaa kirjoittamaan blogia millaista elämä on siellä "tiskin" toisella puolen. Elikkäs tässä on semmoinen 12 vuotta ja risat ostettu ja myyty vähän sitä ja tätä. Kaikki lähti ihan siitä että olin laivateollisuudesta työttömäksi joutunut ja oli sitten saatava jotain pientä lisätienestiä. Alku oli ostoja huutokaupoista ja ihan perus kirppismyyntiä. Siitä se sitten omalla painollaan laajeni oman osto ja myytiliikkeen perustamiseen. Osto ja myyntiliike Tarvasjoki on liikkeeni nimi (Lieto nyt "söi" Tarvasjoen 1.1.2015 mutta nimeä ei tulla muuttamaan).

Alkuun minua kutsuttiin "pojaksi" ja parin kolmen vuoden jälkeen etunimellä Marko. Myöhemmin, ehkä noin samoihin aikoihin kun perustin liikkeeni, Tarvasjoella tuli käyttöön etuliite "tarvasjoki" ja sen perään julli, rosvo, sälli, paroni tai jokin muu yhtä mairitteleva kuvaus. Tämä nyt on sitä hurttia huumoria, joka kannetaan ylpeydellä sillä tämän voi lukea myös niin että oppipojasta, kisälliksi ja siitä sitten mestariksi on edetty.


Kaikki tietäväksihän itseäni en lue mutta saattaa sitä tietotaitoa olla jonkin verran kerääntynyt tähän päänuppiin joka ei tosiaan ole se penaalin terävin kärki. Sisäpiiri vitsinähän kulkee lause "kaiken oppinut on silloin kun kaksi kuutiota on nokan päällä" ;)


Tätä blogia kirjoitan leirintäalueella Repoveden kansallispuistossa. Lähdimme muijan ja kahden koiran kanssa kesäloma reissuun 6 heinäkuuta ja nyt taitaapi olla 12 heinäkuuta vaikka ulkona tuntuisi olevan syyskuun ilmat. Teemme tämmöisen järvisuomen reissun jossa pysähdymme vähän sinne tänne myymään kaikenmoista mitä otimme mukaan. Tarkoituksella että rahoitamme reissumme myyntituloilla.

Mukaan nyt tuli otettua muutama laatikollinen DVD:tä, CD:tä, kirjoja, talonpoikaista-antiikkia, perus käyttö- ja koristetavaraa, lastenvaatteita tuli lahjoituksena matkan varrelta, sekalaista metallirompetta ja kaikkea muuta mukavaa. Mitään tarkkaa suunnitelmaa matkan etenemisestä ei ole paitsi Puumalassa nyt olis tarkoitus pysähtyä to ja la myymään. Puumalaa ennen Savitaipaleella keskiviikkona Sapassin rantakirppiksellä saattaa tämä karavaani pysähtyä aiheuttamaan paheennusta :)


Ja nyt tulikin tietoa että muija pentele on saanut tämän päivän suunnitelman tehtyä (eli ehdotus joka viisaasti kannattaa vaan hymyillen hyväksyä).



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti