tiistai 21. heinäkuuta 2015

Paluu arkeen.

Paluu arkeen on sitten edessä. Tulimme eilen illalla siinä yhdeksän jälkeen Tarvasjoelle. Ensimmäisenä pihalla huomasin PV:n. Semmoinen vanha mopo jonka jokainen yli kolmekymppinen mies muistaa nuoruudestaan. Tunnistin heti että se oli mun vanha mopo eli kaverini on käymässä jolle mopo myytiin viime vuonna. Vanha tuttu oli kiva kohdata :)

Tämä aamu tosin on aika ankea. Aamu seiskan jälkeen heräsin ja rauhassa nyt olen kahvetellut sen runsaan tunnin. Hiukan olen jo käynyt listaa läpi kiireellisistä töistä ja parin viikon jälkeen on ihan saakelisti tehtävää.

Viitisen pakettia lähtee tänään matkahuoltoon. Viitisen esinettä olisi toimituksella eli vien asiakkaalle. Toistakymmentä viestikeskustelua kesken (osa tavaran hakuja ja osa keskeneräisiä kauppoja). Pitäisi selvittää mitäs paketin lähettäminen maksaa Britteihin. Sitten olisi vielä kolmen eri kirppispaikan tilitys kahdelta tai kolmelta viikolta sekä täydentäminen (toivottavasti semmoinen kolme neljä laatikollista sekalaista sälää riittää).

Eikä se tähän lopu. 130 plus viestiä löytyy lukemattomana s.postista, mutta onneksi ovat pääosin vain uusittaia kohteita, joita on myynnissä huutonetissä tai torissa. Jaa, sitten on viellä asuntoauton tyhjentäminen ja siivoaminen. 20 banaanilaatikkoa, viitisen hedelmälatikkoa sekä irrallista sälää otettiin mukaan. Onneksi osa laatikoista on tyhjiä tai vajaita. Näistä laatikoista sitten pitäisi rakentaa semmoinen "rynnäkkö-pakkaus" valmiiksi, jonka otan farkkuun kun päätän lähteä torille myymään täällä lähitienoilla.


Sitten pitää aloittaa tuon juuri lomaa ennen tuodun tavara erän myyntikuntoon laittaminen sekä ilmoitusten tekeminen....



Tämä on sitä romukauppiaan arkea tiskin toisella puolen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti