perjantai 4. syyskuuta 2015

Pop-up pöhinää.

Tänään pop-up sitten otti yhden ison askeleen eteenpäin. Saimme avaimet kouraan ja käytiin katsomassa tilat. Eikä ole ollenkaan valittamista sillä tiloissa on kunnon takahuone, jossa on pikkukeittiö ja ihan hyvä toiletti. Tämmöinen enemmän torikauppaan tottunut osaa arvostaa kunnollisia "huoltotiloja" sillä kupla on ollut tarpeeksi monta kertaa otsassa torilla istuessa. Eikä ole ollenkaan pahitteeksi mahdollisuus kahvinkeittoon tai ruuan tekoon kesken työvuoron.

Pikkuisen tässä tietenkin iskee kiire sillä kaikki huonekalut ovat kesken tai viimeistelemättä. Lamppuja on valmiina, mutta monta on aloittamatta. Ikkunanpokaliitutaulut ovat onneksi valmiina. Tuulikelloja pitäisi aloittaa tekemään, kissan kiipeilypuu on aloittamatta, kasseja ruvetaan leikkaamaan ja ompelemaan samalla kun kirjoitan blogia (laiskottelenko?). Tavarat pitäisi vielä sunnuntain aikana ehtiä kuljettamaan. Laskeskeltiin emännän kanssa Tarvasjoelle ajellessa kuinka monta tuntia tässä tulee vielä töitä tehtyä ennen kuin liike avataan. Tulos oli, että liian vähän niitä tunteja on verrattuna siihen kuinka paljon on työtä jäljellä. Eli kiire tässä tulee, kun maanantaina klo 12.00 avataan ovet asiakkaille ja siitä pidetään kiinni (piste)

Onneksi sitä on kohtuullisen tottunut kiireeseen ja siihen, että kaikki tulee valmiiksi ihan viime tipassa. Jokuhan voisi sanoa, että valmistelut olis voinu aloittaa aikaisemmin. No siitä on tasan viikko kun saatiin tietää, että päästään mukaan Pop-up Turku hankkeeseen.

Kannattaa sitten seurata facebook-sivua sillä latailen varmaan tänään kuvia iltaisella kun lopetetaan työt. Klo 23.00 taitaa olla se hetki kun ne kuvat latautuvat nettiin :)

https://www.facebook.com/PopUpArhael

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti